termeni de utilizare

Contributiile dumneavoastra in discutii si/sau alte mesaje trebuie sa fie politicoase si de bun simt.

Comportamentul dumneavoastra nu trebuie sa fie ofensiv, abuziv sau sa deranjeze in orice maniera vizitatorii si utilizatorii site-ului: contributiile dumneavoastra trebuie sa fie constructive si politicoase. Va rugam sa nu folositi un ton jignitor. De asemenea, contributiile dumneavoastra nu trebuie sa fie rau intentionate.

Sunt interzise contributiile care contrazic legile in vigoare sau cele cu continut ofensiv: nu se vor accepta materialele al caror caracter nu se afla in conformitate cu legile in vigoare; de asemenea, nu se accepta materialele defamatoare, abuzive, de amenintare, cele care pot ofensa vizitatorii si utilizatorii site-ului, cele obscene sau care folosesc un limbaj obscen, cele cu tenta sexuala sau cu caracter rasist. Nu se accepta nici un fel de material care poate fi jignitor.

Daca folositi login-uri multiple in scopul de a deranja comunitatea virtuala sau a hartui alti utilizatori, conturile dumneavoastra de utilizator pot fi desfiintate.

Aveti rabdare in discutii: utilizatorii site-ului sunt persoane din toate grupurile de varsta si de toate abilitatile.

Nu trimiteti mesaje spam sau fara legatura cu discutiile pe rol: de asmenea, nu se accepta introducerea repetata a aceleiasi teme sau a unor teme foarte asemanatoare. Va rugam sa nu retrimiteti aceleasi contributii in mai mult de o discutie; nu contribuiti in discutii cu subiect specific cu materiale fara legatura cu acesta.

Este interzisa folosirea site-ului Impreuna in scopuri publicitare, personale sau de natura ofensatoare. Nu este permisa folosirea bazei de date sau a informatiilor personale de pe site pentru contactarea in masa a membrilor Impreuna, sau pentru promovarea de materiale care nu au legatura cu obiectul de interes al retelei.

Nu asumati o identitate falsa.

Nu folositi nume de utilizator nepotrivite (cum ar fi cuvinte vulgare sau jignitoare, etc.).

Siguranta:

Va sfatuim sa nu dati informatii strict personale despre dumneavoastra sau orice alta persoana (cum ar fi: numere de telefon, adresa persoanala, adresa de e-mail); de asemenea, nu includeti adrese postale de nici un fel.

Sunteti de acord sa trimiteti spre publicare numai acele materiale care sunt produse de dumneavoastra. Este interzis plagiatul sau violarea drepturilor unor terte parti, incluzand: drepturile de autor (copyright), marci inregistrate (trade mark), secrete profesionale, dreptul la intimitate, publicitatea, drepturi personale sau de proprietate.

Punctele de vedere exprimate in aceste pagini apartin membrilor publicului si nu reprezinta in mod necesar opiniile Retelei Impreuna.
Comments