CURSURI ACREDITATE pentru ocupatia de "Lucrator prin arte combinate"

posted Jul 6, 2012, 2:27 AM by Reteaua Impreuna   [ updated Jul 12, 2012, 2:37 AM ]

Organizam cursuri de initiere si perfectionare in ocupatia de "Lucrator prin arte combinate" cod COR 532903, in urma cărora participanţii primesc Certificate de absolvire, recunoscute la nivel naţional, de către Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

   

       Informatii generale:

     - durata cursurilor:  21 de ore

- in urma acestora participanţii primesc Certificate de absolvire, recunoscute la nivel naţional, de către Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Pentru organizarea cursurilor:

-           trebuie formata o clasa de minim 25 participanti si maxim 28 participanti.  (Nivel minim de pregatire: 8 clase: parinti, studenti, infirmieri sau ingrijitori, psihologi, asistenti sociali, invatatori, educatori, sociologi, profesori si orice alte persoane care doresc sa intre in acest domeniu).

-            Cursantii au obligativitatea de a pune la dispozitie o sala de curs autorizata sanitar. ( Sala trebuie sa fie spatioasa, amenajata cu covor pe mijloc pentru demonstratiile practice).

-           Se va semna un contract de prestari servicii intre FSC Bacau si Organizatia/Institutia unde lucreaza cursantii.

-           Cazarea trainerilor va fi suportata de catre solicitanti.
 Manualul IMPART, ghid practic de tehnici de stimulare prin arte combinate costa 20 de lei.

Taxele de participare la curs:

150 RON / cursant  pentru cursurile de initiere

    200 RON / cursant pentru cursurile de perfectionare

 

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati:

Email: impreuna@impreuna.arts.ro Telefon: 0234.585658 Mobil – 0746125224.

Persoana de contact: Nastac Elena.

Comments