stiri din tara‎ > ‎

Conf.Univ.Dr. Bebe Mihaescu MD - cursuri formare profesionala continua

posted Jul 12, 2011, 4:30 AM by Reteaua Impreuna   [ updated Jul 12, 2011, 4:33 AM ]
Bogdan Ardeleanu
- 2011-Jan-11 -
stiri din tara

Se cauta participanti, mai exact 15, interesati in cursurile de formare profesionala continua prezentate mai jos pentru a putea domnul Bebe Mihaescu sa formeze si in Timisoara.

Asociatia de Psihoterapie Experientiala si Hipnoterapie, acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania, inscrisa in Registrul Furnizorilor de Formare Profesionala, partea a II a cu nr. RF-II-B-78, anunta inceperea cursurilor de formare profesionala continua si pentru urmatoarele cursuri creditate de catre Comisia de psihologie clinica si psihoterapie:

1. „PSIHOTERAPIA SI NOUA PARADIGMA INTEGRATIVA“, 3 module – 20 ore/modul – 20 credite. Formator: conf.univ.dr. BEBE (VASILE) MIHAESCU

2. „PSIHOSEXOLOGIE (Sexualitate normal / patologica - psihosomatica - relatii de cuplu)“, 5 module – 18 ore/modul – 20 credite. Formator: conf.univ.dr. BEBE (VASILE) MIHAESCU

3. „EVALUAREA SI TERAPIA TRANSGENERA?IONALA A UNIFICARII IN AFECTIUNILE PSIHOSOMATICE“, 5 module – 6 ore/modul – 15 credite. Formatori: - conf.univ.dr. BEBE (VASILE) MIH?ESCU, - lector univ.drd.OANA GOSTIN.

4. „PSIHOTERAPIA EXPERIENTIALA IN CLINICA SI IN VIATA DE TOATE ZILELE“, 3 module – 20 ore/modul – 20 credite. Formatori: - conf.univ.dr. BEBE (VASILE) MIHAESCU - psihoterapeut specialist ILEANA HATU

5. „PSIHOPATOLOGIA COPILULUI, PSIHOLOGIA EDUCATIONALA SI CONSILIEREA SCOLARA DIN PERSPECTIVA ABORDARII EXPERIENTIALE“, 5 module – 10 ore/modul – 15 credite. Formatori: - conf.univ.dr. BEBE (VASILE) MIHAESCU - lector univ.drd.OANA GOSTIN.

PERIOADA SI CONDITII DE FORMARE

Cursurile se vor organiza in weekend.Locatia se stabileste in functie de cererile cursantilor (formatorii se deplaseaza in orasele unde se vor forma grupuri, inclusiv in Bucuresti).Un grup este format din minim 15 persoane. Cursurile urmaresc integrarea unor noi campuri in practica psihoterapeutica urmare a ultimelor descoperiri stiintifice.Formatorii sunt specialisti cunoscuti in domeniu.

ADRESABILITATE

Cursurile se adreseaza tuturor psihologilor si psihoterapeutilor din Romania precum si studentilor si absolventilor inscrisi in programele formative ale scolilor de psihoterapie (indiferent de stadiu – dezvoltare personala, formare sau supervizare), profesorilor, educatorilor si persoanelor interesate de dezvoltarea lor personala. Absolventii cursurilor primesc diplome pe care vor fi mentionate orele parcurse, numarul de credite obtinute, recunoscute de toate asociatiile acreditate de Colegiul Psihologilor din Romania, in urma unui seminar.

Pentru inscrieri (si alte detalii in legatura cu locatia, taxa de participare) contact e-mail: psihoexphipno@gmail.com

Comments