Invitatie- vizita la Centrul De Recuperare Neuromotorie “Daniel”

posted May 20, 2014, 6:13 AM by Reteaua Impreuna


Asociatia de Sprijin a Copiilor Handicapati Neuromotor Bacau are placerea de a va invita sa vizitati Centrul De Recuperare Neuromotorie “Daniel” cu scopul de a realiza un schimb de experienta, un valoros schimb de idei,  pentru a beneficia de un model de bune practici in domeniul serviciilor de recuperare si reabilitare adresate copiilor si tinerilor cu handicap.

Acest eveniment se organizeaza in cadrul proiectului “Model de parteneriat si servicii mobile pentru comunitatile rurale sarace”, derulat in parteneriat cu Fundatia de Sprijin Comunitar Bacau si Espoiroumanie si finantat prin programul de Cooperare Elvetiano-Roman. Obiectivul general al proiectului este transferarea modelelor de buna practica de servicii comunitare pentru persoanele cu deficiente, dezvoltate in Elvetia si de a atrage atentia asupra nevoii de a dezvolta astfel de servicii in satele sarace romanesti.

 

Detalii schimb de experienta:

 - Persoanele selectate, primesc un document cu informatiile necesare pentru a efectua deplasarea: adresa si coordonate de identificare a locatiei, mijloace de transport publice in orasul locatiei, telefon si persoana de contact care provine din locatia respectiva, cazare deja stabilita si adresa ei, programul orientativ al vizitei.

 - Propunem un program de vizita cu o durata de 2 zile. Vizitatorii au obligatia sa stabileasca datele si orele de sosire/ plecare din orasele vizitate astfel incat sa se incadreze in program (de vizita si cazare).

 - Transport: Vizitatorul isi stabileste mijlocul de transport interurban catre orasul locatiei si isi procura singur biletele. Transportul se poate efectua si cu masina personala sau de serviciu. Nu se accepta persoane in plus fata de cele selectate (ex. sofer). In orasul Bacau transportul intra-urban (catre locatie) se poate efectua atat cu mijloacele de transport in comun cat si cu taxiul.

 - Cazare: asociatia indica hotelul unde se doreste cazarea. Vizitatorul are obligatia sa verifice in prealabil cu minim o saptamana rezervarea si alte detalii direct cu hotelul prestabilit.

 - Masa: reteaua asigura diurna pentru 2 mese/ zi, in afara micului dejun inclus la cazare.

 

Resurse financiare si plati: pentru detaliile legate de partea financiara si modul de contractare cu asociatia, va rugam contactati pe  Popa Marius Cristian la telefon: 0728 219 122 sau email centrul_daniel@yahoo.com

 

Regulament de inscriere:

-aplicantii trebuie sa fie specialisti care lucreaza in domeniul servciilor sociale

-aplicatia se formuleaza individual, pe numele unei persoane (nu in numele unei institutii)

-aplicantii trebuie sa completeze Formularul de aplicatie si sa il trimita prin email centrul_daniel@yahoo.com

-formularul poate fi solicitat prin email, -nu exista o data limita stabilita pentru trimitere formular

 

Specificam ca sunt bugetate un numar de 20 de vizite.


Mai jos aveti formularul de aplicare.
ĉ
Reteaua Impreuna,
May 20, 2014, 6:13 AM
Comments