povestiri‎ > ‎

Vreau sa ma fac cunoscut!

posted Jul 12, 2011, 3:42 AM by Reteaua Impreuna
Paul (beneficiar)
Casa Sancta Maria, Piatra Neamt

- 2005-Mar-22 -
povestiri

Acest articol este scris de un beneficiar al artelor de la Casa Sancta Maria din Piatra Neamt. Incurajam persoanele interesate sa-i scrie lui Paul un mesaj de incurajare prin e-mail.

Buna! Ma cunoasteti; sunt Paul si am avut ocazia, intr-un numar anterior, sa va scriu din casuta-pavilion in care locuiesc. Acum as dori sa va impartasesc opinia mea referitoare la publicitate. Banuiesc ca va mirati de preocuparile mele, dar aud tot mai des la scoala despre acest cuvânt pe care, recunosc, nu-l cunosteam acum cateva zile.

Dar am vorbit cu doamna pedagog si mi-a explicat despre ce este vorba, ca poti sa-ti anunti preocuparile prin intermediul publicitatii. Atunci, m-am gandit ca nu ar fi o idee rea daca mi-as face eu publicitate, ca doar am acest drept. Prima data am observat ca, in drumul meu de la scoala pana in pavilion, pe geamurile apartamentelor si a caselor era o inima pe care scria: MAGGI (n.r.- un produs dintr-o campanie publicitara). Si atunci mi-a venit ideea de a lipi si eu o asemenea inima la gemuletul camerei mele, chiar daca nu prea se vede din strada. Totusi, nu am inteles de ce a trebuit sa opresc soarele sa-mi lumineze incaperea in totalitate, mai ales ca odata cu curatenia de primavara, a trebuit sa curat geamul.

Adevarul e ca nu asa cred eu ca se face publicitate. Dupa mine, ar trebui ca oamenii sa cunoasca regulile de baza ale bunei purtari, dar nu sa le aseze pe un geam , ci in mintile lor. Ar fi bine ca acei copii care nu stau in Centru sa ne viziteze mai des si sa accepte sa ne fie tovarasi de joaca.

Totodata, m-ar incanta sa pot visa ca voi pronunta intr-o zi cuvantul ACASA! Pentru asta chiar ca as face publicitate! Pana data viitoare, va salut pe toti si va indemn sa va faceti cat mai multa publicitate!

Contact “Sancta Maria”:
email: nona@k.ro

Comments