povestiri‎ > ‎

Clubul `Impreuna` de la Veritas

posted Jul 12, 2011, 4:00 AM by Reteaua Impreuna
Checiches Olimpia, beneficiar , Fundatia Veritas, Sighisoara
- 2008-Jun-2 -
povestiri

Un grup de o diversitate deosebita! Unit prin intelegere, nevoie de comunicare, de constiinta faptului ca diferentele ne exclud si ne unesc... ne exclud din marea societate si ne unesc intre noi!

Suntem `copii mai copti`, fiecare cu durerea, problema lui- cu totii am depasit cei 18 ani- unii cu mult mai mult, altii cu foarte putin! Unii traim in lumea beznei, altii nu mai stim, mergem singuri- fiecare cu lumea lui... Si totusi ne simtim bine impreuna! Ne-am sudat tocmai prin intelegerea nevoilor noastre `speciale`.

Ne lipseste `iesirea` in societatea noastra... dar este o `binecuvantare` faptul ca Fundatia Veritas a gasit modalitatea de-a acorda atentie si sprijin si celor neglijati, uitati de societate. Invatam ceva engleza, ceva informatica, invatam sa manuim un computer ca sa nu fim atat de departe de timpul care inghite distantele.

Suntem diferiti dar ne intindem mana unul altuia si invatam ce-i toleranta, dragostea fata de cel de langa tine! Invatam sa traim in societate, sa ne acomodam intregului, univesului.

Fara o mana te poti descurca?... Grupul nostru spune ca DA! Prin vointa, prin autodepasire!... O dovedeste un membru al grupului: P.Nelu.

Poti manui un computer daca nu-ti functioneaza bine mainile? Prin vointa si perseverenta DA! Adaptare si readaptare o dovedeste un alt membru al grupului:A.Viorel.

Daca vreti sa ne cunoasteti mai mult cititi articolele noastre urmatoare...
Noi suntem: Clubul Impreuna din cadrul Fundatiei Veritas, Sighisoara….

Contact Fundatie:

T/F: 0265 777 844
Email: veritas@veritas.ro

Comments