povestiri‎ > ‎

Ceva din viata lui Sirius

posted Jul 12, 2011, 3:46 AM by Reteaua Impreuna
Adrian tabol
- 2005-Sep-16 -
povestiri

De mic sta prin spitale. In prezent este internat in C.R.R.N. Gasteni. Familia l-a uitat de tot. Nimeni nu-l viziteaza. Dar Sirius este optimist si se face iubit de toti cei ce-l incojoara. Nu vorbeste, nu aude, dar ii intelege pe toti. Colaboreaza la diferite activitati in cadrul Centrului deoarece mainile ii sunt bune.

Se numeste Cezar Bernard Sirius si s-a nascut la 25 martie 1986, in com. Tamasi Jud. Bacau. Mama sa, Ecaterina s-a imbolnavit inca din luna a III-a de sarcina, iar Sirus a fost nascut bolnav, diagnosticul medical fiind encefalopatie infantila, cardiopatie congenitala, semianchiloze ambii genunchi.

De mic sta prin spitale, in prezent este internat in C.R.R.N. Gasteni.
Familia l-a uitat de tot, nimeni nu-l viziteaza. Dar Sirius este optimist si se face iubit de toti cei ce-l incojoara. Nu vorbeste, nu aude, dar ii intelege pe toti. Colaboreaza la diferite activitati in cadrul Centrului deoarece mainile ii sunt bune.

Nu de mult a inceput sa confectioneze martisoare si cineva vrea sa-l invete sa coase goblenuri. Este foarte interesat sa faca cat mai multe lucruri si le face cu multa veselie. Nu cunoaste lumea de afara. Centrul pentru el este casa, familia si ceva din viata lui.

Comments